פגיעה בעצב כפות הידיים מצריך ניתוח ?

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

30/03/2009 | 22:30 | מאת: שלומי

שלום לאחותי (בת 43) נוצרה בעייה בשתי כפות הידים מאז שהתחילה בעבודה פיזית קשה, שלדברי רופא אורטופד העצב במרכז כף יד ימין ושמאל נפגע מאוד וכתוצאה מכך היא סובלת מכאבים עזים עד כדי כך שהיא לא מתפקדת בידיים, הכאבים מתפשטים לכיוון היד ויש לה גם כאבים באגודל, הוצע לה לעבור ניתוח לשחרור העורק הסתום בכף אחת ואחרי החלמה לעשות ניתוח בכף היד השנייה, השאלה היא איזה סוג של ניתוח זה וסיכויי הצלחה ? והאם יש טיפול כלשהו לפני ניתוח? תודה מראש האח המודאג- שלומי חג שמח

אני חושב שאת מתכוונת לניתוח לשחרר את העצב. אלו ניתוחים קלים שמתבצעים באשפוז יום והפעלת היד הי יחסית מהירה. תתיעצו עם אורטופד מומחה כף יד.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית