כאב באגודל האצבע

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

16/03/2009 | 14:24 | מאת: ליה

לאחרונה מזה מספר חודשים קיבלתי כאבים במפרק התחתון של האגודל, הכאבים לפעמים גם בלחיצה ממוקדת במפרק התחתון יש כאבים ולפעמים בלי, פניתי לכירורג כף היד והוא נתן לי תומך שמתי הרבה פעמים, התומך עוזר באותו הזמן ואחרי שמשחררים אותו הכאב חוזר,או שהכאב עוזב כמה ימים ושוב חוזר. לפעמים בכל תזוזה יש כאב ואחרי זמן עובר מעצמו...וככה זה סוחב אותי חודשים ספורים...האם תוכל אולי לתת לי כיוון מה זה יכול להיות? שמתי לב שמים חמים מקלים על הכאב.. תודה על תשומת הלב

קרוב לודי שמדובר בשחיקה של המפרק- קשה להגיד בודעות ללא בדיקה קלינית- במצבים כאלה מטפלים עם תרופות לדלקת,פיזיוטרפיה עם שמן פאראפין ומקבע של האגודל.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית