אצבע ביד

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

11/02/2009 | 16:31 | מאת: hanitak

שלום בתי בת 22 סובלת כשנה וחצי מכאב מתחת לציפורן באצבע שלישית היד לאחר התייעצות עם אורטופד נשלחה לmri מכיוון שהיה חשד glomus tumor הבדיקה יצאה תקינה.אבל בכל פעם שהיא מקבלת מכה קטנה ביד היא צורחת ובוכה מכאב. מה יכולה להחות הסיבה לכאב זה? נעשה גם צילום שיצא תקין ואין שום חבלה. אודה על תשובתך חניתה

בנוסף בדיקת אורטופד מומחה כף יד הייתי ממליץ על בדיקת ראומטולוג שלול REYNAUD SYNDROME. בנוסף צריך לשלול שאין MELANOMA .

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית