שבר ברמוס פוביס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

04/01/2009 | 13:26 | מאת: אור

שלום רב, לפני שנה וחצי היה לי שבר ברמוס פוביס ללא תזוזה בעקבות תאונת דרכים. לאחר חודשים ארוכים, הכאבים עברו והצילומים הראו כי השבר התאחה סופית. כעת, אני בחודש התשיעי להריוני ומזה כחודש סובלת מכאבים מאוד חזקים באגן- באותו המקום שהיו כאבים לאחר התאונה. מתקשה בהליכות ובפעילויות גופניות עקב הכאב. האם תהיה בעיה בלידה טבעית? האם ייתכן ויש צורך בניתוח קיסרי?

לדעתי עם הPUBIC SYMPHYSIS לא נפגע לא צריכה להיות בעייה בליה טבעית

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית