דלקת

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

24/11/2008 | 20:20 | מאת: עמית

שלום אני עובדת כקלדנית שופטת מזה 3 שנים, ובחודשים האחרונים עקב עבודה מאומצת ומהקור של המזגן (לא יודעת אם זה מהמזגן, אבל כואב כשיש מזגן) החלו לי כאבי ידיים, והכאבים מטפסים במעלה היד. כרגע אני נוטלת כדורי ארקוקסיה שהם באמת עוזרים וכבר אין לי כאבים פתאום אחרי כמה חודשים וזה כייף מאד, אציין שהכאבים גרמו לי לעייפות רבה!. גם הייתי בפיזיוטרפיה שזה גם עזר אבל לא הכי הכי ואני גם עומדת ללכת שוב לפיזיוטרפיה (מהקופה מקבלים 5 טיפולים בחינם). שאלתי היא: האם יש פתרון לדלקת הזו? ממש קשה לי עם הכאבים והעייפות בגללם. או שפשוט אצטרך לעזוב את העבודה? האם אצטרך ניתוח? האם אפשר לעשות צילום ולקבל משהו על זה מהעבודה (מבחינה משפטית)? מגיעים אחוזי נכות על דבר כזה? ואם כן כמה? אציין שיש לי הזדמנות לצאת עוד חודש ולקבל את הפיצויים והכל. אשמח לכל מידע. תודה

אני ממליץ להשתמש בציוד ארגונומי למחשב- מקלדת ועכבר שהם יותר ידידותים למשתמש . במידה ואין שיפור אני ממליץ לפנות לאורטופד מומחה כף יד ליעוץ

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית