אגודל נפוח, האם דלקת ?

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

12/09/2008 | 00:47 | מאת: חגיגה

שלום לרופא הנכבד, נא הסברך המקצועי : אגודלי נפוחה מזה שבוע. הבוקר ניגשתי למרפאה, ואצבעי צולמה ברנטגן, לא נמצא כל ממצא ולמרות זאת ובשל מגבלת תנועה קובעה לשבוע. שאלתי : האם אכן יתכן שהאגודל התנפח כולל מגבלת תנועה מסויימת בשל שימוש תכוף בו לשם שליחת הודעות SMS ??????? ( לאחרונה , פעלתי רבות באופן הנ"ל, ונראה לי קיום קשר ישיר בין אופן הפעלתי האגודל לשם סימוס, להתנפחות וכדומה. ** הרופא ציין שיתכן שמדובר בדלקת אם כי חדשה ולכן לא נצפתה בצילום. אעריך מאוד דעתך בנוגע לקשר בין 2 משתנים אלו. בכבוד ותודה מראש

קרוב לודי שמדובר בדלקת . צריך לבדוק אם אין חום אודם או תפליט ולשלול תהליך זיהומי .

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית