ברך ימין MRI

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

08/09/2008 | 17:41 | מאת: ויוי

היי שמי ויוי וקיבלתי תוצאה של MRI נקבע לי תור אצל רופא מטפל בעוד בחודש[האם אפשר להאיר את עיניי בתויצאות. להלן ממצאי הבדיקה: מודגם שינוי ציסטי זעיר תת קורטיקלי בקיר המדיאלי האחורי של הקונדיל הפמורלי הליטרלי(חתכים קורונלים27-28 סדרה8)חשיבות קלינית לא ברורה. מודגם אות חריג אלכסוני בקרן האחורית של המניסקוס המדיאלי המגיע קרוב מאוד אל המשטח הפרקי התחתון. לא ניתן לשלול בוודאות קרע. הודגם נוזל תוך פירקי בכמות פיזיולוגית, ללא עדות ליצירת ציסטה פןפליטאית. מודגמת היפרטרופיה של השומן התת עורי בהיקף הברך והשוק המקורבת, ללא עדות לתהליך תופס מקום שומני או רקמתי מוגדר היטב

המידע הרלונטי הוא שיש חשד לקרע מניסקוס תתיעצי עם מומחה ברכיים

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית