פגיעה בכתף . מגבלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

08/09/2008 | 01:35 | מאת: מייק4949

לפני כמה שנים נפגעתי בתאונה ושברתי עצם בריח בכתף וכתוצאה מכך התקצרה הכתף עקב חיבור מעוות של העצם וכתוצאה מכך אני מוגבל קצת בפעילות קשה ביד הפגועה ואף בהרמת משאות וכמו כן לא יכול לישון על הכתף הפגועה ומתעורר כל בוקר עם כתף תפוסה למשך דקות ארוכות האם זו תופעה מקובלת?? למקרי כאלו ? ומה ניתן לעשות תודה

בדרך כלל שברים בעצם הבריח לא אמורים לגרום להגבלה ניכרת בתפקוד הכתף. אני ממליץ שתבדק ע"י אורטופד מומחה לכתפיים.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית