כאבי גב לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

07/08/2008 | 05:40 | מאת: כרמל

שלום יש לי שאלה.אני בת 54 מזה מספר שנים יש לי כאבי גב בשנה האחרונה המצב החמיר ואני מתפקדת אלה תוצאות סי טי עש מותני עצי פריצת דיסק5 -4 l לחץ על שורש l 4 וכן שינויים פצאטרים פריצת דיסק l 3 -4 עם לחץ על שורש l -3 בקע דיסק מרכזי l5 s1 עם לחץ מתון על השק הדורלי ושורש 1 s שינויים פצאטרים ניווניים היפרטרופים, בעיקר מימין בלט דיסק אחורי צידי שמאלי בגובה3 -2 lהמשיק לשורש 2 - l far lateral יש לי כאבים עזים בצד השמאלי ממצב של ישיבה לעמידה אני ממש מכופפת וכן במיטה אני יכולה להסתובב גם כאשר אני קמה הכאבם מאוד חזקים קיבלתי 3 זריקות אפדורליות ודבר לא עזר יש לי נימול ברגל ובאצבע הרגל האם ניתוח יכול לעזור ואם אוכל לקבל הסבר פירוש סי טי

הממצאים בCT אכן מרשימים. אני ממליץ שתבדקי ע"י אורטופד מומחה גב לראות אם יש קורלציה בין הממצאים בCT לבין הממצאים הקליניים שלך- אם כן ניתוח יכול עזור.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית