מקווה שלא מאוחר מדיי .

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

31/07/2008 | 18:45 | מאת: בדוי

שלום לכולם ולד"ר הנכבד . בן 26 , בריא מאד , אבל עם רגליים עקולות . כמובן שהיה לי את זה מאז ומעולם ... אבל כיום זה מפריע לי יותר מתמיד . יש לי כאבים בגב התחתון בשעת הליכה או עמידה , וכאבים חזקים בברכיים. אלו לא כאבים ממוקדים , אני מרגיש אותם לכל רוחב הברך , בחלק הפנימי שפונה כלפי אמצע הגוף וגם בחלק הצדדי שלה . המצב הזה , של הרגליים לא הפריע לי בעבר , ואפילו שירתתי כלוחם , אבל אני מרגיש שהרבה יותר קשה לי , ולא מבחינת כושר ... המצב גם מגביל אותי בכל הקשור , דבר ראשון ליצירת קשר , וכמו כן , מבחינה קוסמטית . אנחנו בבית , לא משפחה סגורה , ולא מתנגדים לטפולים רפואיים , אבל משום מה די קשה לי לבוא ולדבר עם ההורים שלי על זה . אני די בטוח שהם מודעים לזה , הם הרי ראו אותי בגיל 7 עם מכנסיים קצרים , אבל כיום , אני די נוהג " להסתיר " את זה ... הייתי רוצה לשמוע מה ההמלצה של הדוקטור - האם ממליץ להתחיל " לחתור " כלפי טיפול ניתוחי בגיל הזה , בהתחשב במצב שאני כבר חש כאבים ... תודה

אני ממליץ שתבדק ע"י אורטופד מומחה לברכיים . יש צורך בבדיקה קלינית טוה וכן בצילומים ויכול להיות גם מיפי עצמות . רק לאחר בדיקה קלינית וביצוע הצילומים יוכל האורטופד להמליץ על סוג הטיפול - שמרני או ניתוחי.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית