פיענוח -איפורמציה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

24/07/2008 | 15:52 | מאת: אריה

דר שלום רב להלן יותר אינפורמציה הגבלה בתנועותהקרסול שהינו נוקשה.רגישות למישוש עפ הפטישון החיצוני ובאיזור הסינוס טרזי.ללא תנועות סובטולריות -ארתודזה תחושה מופחתת בחלק החיצוני של כף רגל שמאלוחסרה בחלקה הפנימי ללא תחושהשל וויברציה ל 256 הרץ על הפטישונים חיצוני ופנימי משמאל האם קיימת בעייה אקסטראפירמידלית? לפני כ20 שנה עברתי ניתוח טריפל ארטאוזיס קיבוע חלקי בקרסול.לאחרונה קושי בתנועות באצבות .כאבים בקרסול וחוסר תחושה במרבית כף הרגל אשמח ולו לקבל עצה כמובן לא מחייבת בתוד מראש אריה

הכוונה היא לבעיות תנועה שמקורן בגזע המוח- כמו פרקינסון למשל.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית