שינויים ניוונים

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

06/07/2008 | 18:12 | מאת: גלית

שלום רב, אמי בת 68. ביומיים האחרונים היא נתקפת כאבים עזים ברגל ימים עד אשר היא אינה יכולה ללכת. למרות מסג'ים ונרות וכדורי אתופן שלקחה בסופ"ש. זה לא עזר. הבוקר הלכה לכירורג ובצילום עמוד שדרה מותני נמצאו שינויים ניווניים קשים. הרופא רשם לה TRAMADEX ו - TRIBEMIN (BETRIVIT . בנוסף - אמא לה שהיא יכולה להמשיך עם הנרות והאתופן. אודה לכם אם תוכלו לענות לי על השאלות הבאות: 1. מהם שינויים ניווניים והאם הם מסוכנים? למה הם יכולים לגרום? 2. האם התרופות יקלו עליה? 3. מדוע הרופא אמר לה שהיא בעצם יכולה לקחת את כל הכדרים (מה שיעזור יעזור?) 4. האם טיפולים אלטרנטייביים מועילים? אנא תשובתכם. אני מאוד מאוד מודאגת. תודה רבה, גלית

1.שינויים ניווניים הם בדרך כלל כתוצאה של גיל ולא מסוכנים . 2.הכדורים עמורים לעזור . במידה ולא ניתן להחליף אודם 3. טיפולים אלטרנטיביים יכולים להועיל.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית