עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

18/06/2008 | 16:24 | מאת: ערן

שלום רב! שוכב בבית כחודשיים עקב חשש לקרע ברצועת הקרסול. בדיקת אולטרסאונד נכשלה עקב בצקת ונפיחות גבוה. כחבר קופ" מכבי ממתין כבר חודשיים לאישור הבדיקה. ועכשיו נודע לי שאצטרך לחכות עוד חודשיים למימוש הבדיקה. סובל מכאבים ובנוסף מסכן את מקום עבודתי עקב העדרות ממושכת! מה הפתרונות במצב כזה? האם קופ"ח יכולה לזרז את התור או להפנות אותי למכון פרטי? התחושה שאין מענה בצינורות המקובלים.......

צר לי אך לא אוכל לעזור לך בבעיות אדמיניסטרטיביות של קופות החולים

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית