ניתוח בקע / הידבקות רקמות

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

14/06/2008 | 13:16 | מאת: ירון

שלום לפני כשלוש שנים עברתי ניתוח בקע מפשעתי, צד שמאל. עם רשת. כאבים החלו לפני כחצי שנה, באיזור הצלקת וגם באיזור המפרק. 2 כירוגים טוענים שזוהי בעיה אורתופדית, גם לאחר אולטראסאונד רקמות רכות. 2 אורתופודים טוענים שאין זו בעיה אורתופדית, לאחר מיפוי עצמות. אני אובד עצות לאחרונה שמעתי על הידבקות רקמות. האם זה יכול להיות קשור ומה עושים במידה וכן? אשמח לעצה / דעה. תודה מראש , ירון.

לצערי אתה נמצא בין הפטיש לסדן- אין לי תשובה טובה לתת לך. אם הצילומים ומיפוי תקינים - אין לאורטופד מה להציע במיוחד אחרי בעברתה ניתוח במפסאה .

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית