רגליים נרדמות

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

09/06/2008 | 19:10 | מאת: רונית

אמי בת 79. מרגישה מצויין. בריאה בדרך כלל .בלי תרופות למיניהן למעט כולסטרול. לאחרונה מרגישה הרדמות ברגליים תוך כדי הליכה.. פתאם הרגליים קופאות.. נרדמות והיא משפשפת אותן וממשיכה לצעוד. מה יכולה להיות הבעיה ולאיזה רופא פונים.? רופאת משפחה נתנה כדור נגד כאבים.. ולא ידעה למי לפנות

את צריכה להבדק ע"י אורטופד וכירורג כלי דם - כדי לשלול בעייה בעמוד שידרה שיכול להקרין לרגליים ולתת תחושה של הרדמות ברגליים או בעייה בכלי הדם ברגליים .

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית