כאבים בעורף

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

03/06/2008 | 00:12 | מאת: הנרי

שלום, אני גבר בן 57..ומיזה חודשיים יש לי כאבים מידי בוקר בעורף האחורי עד גזע המוח , כאב זה מלווה אותי לעיתים לאורך כל היום ומגביל את תנועת ראשי לימין ולשמאל. אבקש לדעת ממה זה נגרם?וכיצד אוכל לטפל? יש לציין כי ניסיתי את כל המשחות האפשרויות והעיסויים ודבר אינו עוזר...תודה

מכוון שהכאבים העלו נמשכים כל כך הרבה זמן - אני ממליץ שתבדק ע"י אורטופד ולבצע צילומי צוואר. אני מעמין שמדובר בכאבי שרירים בלבד אך צריך לברר את בנושה יותק לעומק

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית