ציסטה בכתף

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

23/04/2008 | 14:08 | מאת: idan

שלום אובחנה לי ציסטה בכתף לאחר כאבים נמשכים ומתחזקים, אם אני לא טועה מדובר בציסטה פרה- ליברלית (?), והמלצת הרופא היא ניתוח, אני חייל בשרות חובה ונשאלתי באיזה מתקן רפואי אעדיף לבצע את הניתוח, ושאלה זה אפנה אליכם:) האם אוכל לקבל מידע אודות מחלקות אורטופדיות בעלות מוניטין ובכלל ידע כללי בנושא? חג שמח ותודה מראש! עידן

אני ממליץ לך להבדק ע"י אורטופד מומחה לכתף. מומחי הכתף בתל -השומר הם מעולים ואני ממלץ לך להבדק שם.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית