בעית ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

02/04/2008 | 15:54 | מאת: גדי

שלום דר' מזה מס' שנים אני סובל מבעית ציפורן חודרנית בכף רגל . בשנתיים האחרונות אני מטופל אצל פידוקריסטית שגוזמת לי את הציפורן מהשורש, טיפול זה טוב למקסימום חודש וחצי והבעיה חוזרת על עצמה . שאלתי בנידון : נודע לי שיש אפשרות להתערבות כירורגית בניתוח מה אחוזי ההצלחה ? , במה זה תלוי , בעבודתי השוטפת אני חיב לנעול נעליים גבוהות - לכמה זמן זה ישבית אותי מעבודתי . שמעתי שבניתוחים מסוג זה הבעיה חוזרת על עצמה לאחר תקופה . איך קוראים לרופא שמבצע ניתוחים מסוג זה ? אודה לכם על תשובה מהירה בנידון .

בדרך כלל לפטור בעייה של ציפורן חודרנית חוזרת יש צורך להוציא את מיטת הציפורן יחד עם הציפורן עצמה. אם עושים את זה כמו שצריך הבעייה לא צריכה לחזור מי שמנתח ציפורניים חודרניות הם פודיאטרים אני אפנה אותך לפודיאטרית מצויינת- CAROLINE- 0505889991

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית