תשובת מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

26/03/2008 | 13:15 | מאת: מיכל

בעקבות כאבים בכפות רגליים כשנה, כנראה בשל דלקת "פלנטר פשיטיס..", וכאבים בגב תחתון לעתים, עשיתי מיפוי עצמות. להלן התשובה, ואשמח אם תאמר לי איזה כדור עליי לקחת ע"מ לרפא את עצמי. "חוסר הומוגניות בקליטה אזור ע"ש מותני. יכול להתאים לשינויים ניוונייים. הדגשה קלה בקליטה אזור ארטיקולרי לטרלי ברך שמאל, אזור טרסלי מדיאלי שתי כפות הרגליים. יכול להתאים לתהליך דלקתי ארטריטי." מדרסים, (3) לא עזרו לי, גם לא פזיוטרפיה ומנוחה. מרגיע אותי כדור וולטרן. או ארקוקסטיה, הכדור החדש... אולי יש לי דלקת פרקים ואני צריכה כדור בכוון הזה?

הבעייה עם מיפוי עצמות היא שהיא מאד רגישה אך לא ספציפית ממה שרשמת - אין לך PLANTAR FASCIITIS . צריך לבדוק אותך קלינית כדי לקבוע איזה תרופה תתאים לך.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית