טיפול בכאב גב

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

18/03/2008 | 14:48 | מאת: מוטי

שלום, אני סובל כ-9 חודשים מכאבי גב לא פוסקים. המוקדים הם בגב התחתון (מהעכוז) ומתחת לשכמות. אני לאחר צילום CT שקבע שיש בלט L5-S1 - אך לפי האורטופדים ספק אם הוא הגורם לכאבים. ב-MRI נראה כי יש בלט ובקע קל בצוואר (C4,5,6). אני מנסה דיקור, פיזיוטרפיה והליכות אך ללא שיפור (כנ"ל לגבי תרופות משכחות אנטי-דלקתיות ואחרות). אני אנסה שחיה בהקדם. האם יש לך הצעות נוספות שיכולות לשכח את הכאב או אולי להעלימו (בתקווה) ? האם יתכן כי מדובר בעצבים ושרירים ולא בעיה בחוליות ? תודה.

בגלל שהכאבים שלך ממוקדם בגב ולא מקרינים לידיים או רגליים אני לא מאמין שהממתאים בהדמיה מסבירים את הכאב. אני ממליץ שתלך לאורטופד מומחה גב

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית