כאבי כתף לאחר MRI ארטרו

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

08/03/2008 | 00:05 | מאת: אורן

שלום רב ד"ר ותודה מראש על הזמן שלך. אני בחור בן 26 שעבר לפני 10 ימים M.R.I ארטרו לכתף ימים בגלל כאבים שאני סובל מהם הרבה זמן ב MRI יצא שאני סובל מ SLAP LESION דרגה 2. האמת שאני לא ממש מופתע מהממצאים של הבדיקה כי הרופא אמר לי גם שסביר להניח שזה משיצא,אני עושה פיזיוטרפיה באופן קבוע לחיזוק הכתף והיא מאוד עוזרת לי לכאבים. אחרי כמה שעות שקבלתי את הזריקה לMRI הכתף החלה נורא לכאוב לי,נחתי 48 שעות כמו שמומלץ לעשות לאחר הזריקה ולמרת שהכאב לא עבר ניסיתי לחזור לעשות פיזיוטרפיה בעזרת רצועת גומי ועשיתי לא מעט תרגילים כמו שאני עושה תמיד,מאז הכאבים נהיו חזקים יותר,אני כבר נח שבוע שלם מאז פעם אחרונה שעשיתי פיזיוטרפיה ואני לא מרגיש שיפור מבחינת הכאב,שתיתי טרמדקס במינון גבוהה איזה יומיים אבל זה לא הזיז לי אפילו ועכשיו רופא המשפחה רשם לי וולטרן בכדורים 100מ"ג,אני שותה כבר 3 ימים וולטרן ולא מרגיש שיפור. אני מודאג,האם יכול להיות שנוצרה לי דלקת חמורה באזור? אולי אני צריך לחזור לעשות פיזיוטרפיה למרות הכאבים וזה יעבור לבד או שזה יכול להחמיר את המצב?אם הכאב לא יעבור לאחר שאני שותה וולטרן ונח במשך שבועיים מה לעשות? תודה על העזרה

כאבים בעקבות הזרקה לכתף לא צריכה לכאוב כל כך הרבה זמן. אני ממליץ תבדק שוב ע"י האורטופד שלך בעיקר לשלול תהליך זיהומי

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית