כאב תורדני בכתף

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

03/03/2008 | 19:17 | מאת: אוהד

שלום רב. אני סובל כבר מזה שנה וחצי מכאב בכתף שמאל שמגביל אותי בכל הפעולות, גם בהרמת חפצים קלים מאד.הכאב התחיל לאחר אימון בחדר כושר ומאז לא פסק.יש לציין כי בכל תזוזה נשמעים קליקים. ברצוני לשאול מס' שאלות: -האם הגיוני שהכאב נשמך זמן כה רב? -האם הקליקים מסמנים על בעיה כלשהי? -האם אוכל לחזור לפעילות ספורטיבית מלאה? אשמח לעזרה והכוונה,אוהד.

כאבים בכתף בהחלת יכולים להמשך זמן רב יש הרבה מקורות לכאבים בכתף ולכן חשוב להבדק ע"י אורטופד שישלח אותך לבדיקות מתאימות

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית