שבר בצלעות

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

28/02/2008 | 08:58 | מאת: יעלה

לפני 6 שבועות שברתי 4 צלעות כתוצאה מנפילה. ( 7-10 ) הכאבים שלי סבירים בעיקר בלילות ובתנועות מסוימות. הבנתי שאין מה לעשות רק להמתין בסבלנות. אני צועדת ברגל כל יום,אך עדין לא חזרתי לשעורי התעמלות שאלותי 1.האם מותר לי להתעמל במצב כזה? 2. מתי הכאבים אמורים לחלוף לחלוטין כתוצאה משבירת 4 צלעות תודה

שברים בצלעות לא אמורות להפריע לך בהליכות . הכאבים יכולים להמשיך מספר רב של חודשים עם מגמת שיפור איתית . בתקופות של שינויי מזג אוויר יתכן שהכאב יחמיר .

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית