בעיות במניסקוס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

27/02/2008 | 08:52 | מאת: שרון

בתוצאות בדיקת מיפוי עצמות SPECT נכתב כי: בדוגמא קליטה מוגברת באזור ה- MM בברך שמאל - שינויי טראומה או מאמץ עם נזק במניסיקוס המידיאלי ויתכן אף קרע. כמו כן הודגמו קליטות מודגשות בזיזים הספינליים של חוליות L5 - D12 - שינוי סטרס קלים. האם לפי התוצאות יש צורך בניתוח? אודה לתשובה דחופה.

מה שקובע בסופו של דבר הוא הבדיקה הקלינית שלך וכמה כואבת הברך- לא הממצע במיפוי . המיפוי היא רק בדיקת עזר עם עדיין יש ספק לגבי קרע אפשר לבצע MRI של הברך

29/02/2008 | 15:31 | מאת: שרון

לאחר הצגת התוצאות נקבע כי עלי לעבור ניתוח אך ההמתנה לניתוח הנה כחודשיים - מה עלי לעשות בינתיים? האם הדבר יכול לגרום נזק נוסף לברך?

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית