מכה חזקה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

13/02/2008 | 12:51 | מאת: מאיר

לפני שנתיים עברתי ניתוח במינסקוס בברך שמאל. לפני כ-10 ימים קבלתי מכה חזקה מרכב בברך המנותחת בחלק החיצוני של הברך.בתחילה לא היום כאבים אולם לאחר כשבוע החלו כאבים בברך בזמן תנועה.קשה לי לישרה ותנועות מסויימות מכאיבות.במצב בלתי תנועתי אין כאב. שאלתי: האם יש מצב שיש מים בברך?אגב הברך מעט התנפחה. האם יתכן שישנה פגיעה בברך גם אם לא היו כאבים מידיים? אני צריך לראות רופא או להמתין וזה יעבור מאליו? רוב תודות לך רופא יקר. תודה מאיר

אני ממליץ לך להבדק ע"י אורטופד. בבדיקה קלינית קל מאד לראות עם יש נוזלים בברך או לא . צריך לשלול שלא מדובר בקרע חוזר של המיסקוס או רצועות צולבות

14/02/2008 | 22:15 | מאת: מאיר

1710 אתה רופא?

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית