קרעים בלברום באגן הירך

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

11/02/2008 | 03:41 | מאת: medical.question

בת 31 בריאה סובלת כמעט שנה מכאבים באגן שמאל כאבים גוברים בעת ישיבה ולאחר שינה מטופלת כחצי שנה בפיזיוטרפיה (מתיחות +אולטרסאונד)+ נוגדי דלקת לא סטרואידים -סלברקס חל שיפור אך עדיין חשה כאבים די חזקים בבדיקת MRI שנערכה השבוע נמצא קרע בלברום הקדמי וכן קרע קטן בלברום האחורי הרופאה המטפלת המליצה על המשך בפיזיוטרפיה אמרה כי אם לא יכול שיפור תפנה אותי למומחה אגן ותמליץ על ארטוסקופיה שאלתי - האם פציעה כזו יכולה להחלים ללא ניתוחוכמה זמן זה לוקח מה ההשלכות של פציעה כזו בהנחה שאני מעוניינת להכנס להריון האם יש מניעה להכנס להריון כשסובלים מבעיה כזו היות ואני סובלת מהבעיה כבר כמעט שנה, כמה זמן לתת עוד צ'אנס לטיפול הלא פולשני בתודה מראש

אני ממליץ לך להתיעץ עם ד"ר אהוד ראט - שמתמחה בדיוק בתחום הזה של ארטרוסקופיות מפקרי ירכיים . הטיפול הוא בסופו של דבר עניין של איכות החיים שלך - אין דחיפות להנתח מיידית אך את צריכה להבין שעם אכן יש קרע בלברום מפרק הירך ימשיך להשחק בקצב מוגבר ובעדית הרחוק יתכן ותצתרכי ניתוח יותר גדול

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית