כאבי בטן לאורך צד ימין

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

26/01/2008 | 12:09 | מאת: roseee

דר שלום שבועיים ימים יש לי כאבי בטן בצד ימין שמתחיל ממש למטה ומגיע עד המותן . לפני שלוש שנים עברתי לפרסקופיה וכרתו שחלה וחצוצרה מצד ימין . לפני שבוע אושפזתי בגלל כאבים נעשו בדיקות כימיה וסיטי הכל היה תקין נשללה אפשרות גניקולוגית ונשללה אפשרות כירורגית. אני חייבת עזרה ןאף אחד לא מאתר את הבעיה . מה יכולה להיות עוד בעיה

יתכן ויש בעייה אורטופדית אך את צריכה להיבדק ע"י אורטופד . הבדיקה הקלינית היא הדבר הכי חשוב להתרשמות הבעיה ולא בדיקות עזר כמו בדיקות דם או CT.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית