קרע ברצועת ACL

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

15/01/2008 | 10:38 | מאת: צ'רלי

כבר שלושה חודשים אני פצוע ברך כתוצאה מנפילה ועד עכשיו אובחן אצלי קרע בMCL ואולי נזק למיניסקוסים,רק עכשיו לאחר בדיקת MRI מאובחן אצלי קרע מלא ברצועת ACL,נפיחות בMCL עם קרעים חלקיים,נוזל יתר תוך מפרקי ובבורסה SP , BONE BRUISE קונדילים פמורלים בעיקר לטראלי.כל השאר יצא תקין,כולל המיניסקוסים, שאלתי היא האם זה יותר מסובך בהרבה משחשבתי,האם זה מחייב ניתוח?האם השיקום ארוך ומסובך?אודה מאוד על תשובה,התור לאורטופד מאוד רחוק והמתח גובר...

יש הרבה שיקולים לפני שמחליטים לנתח - גיל החולה , פעילות בספורט , אורך החיים שלך ובדיקה קלינית של הרופא . לפעמים מתחילים עם טיפול פיזיוטרפי לפני שמחליטים סופית על ניתוח

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית