צנתור ברגל לפתיחת עורק סתום

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

20/10/2006 | 14:53 | מאת: ימית

ד"ר שלום, אבי בן 64 ובשנים האחרונות סובל מעורק סתום ברגל ימין, דבר המקשה על ההליכה וגורם לכאבים . בנוסף הוא סובל מפריצת דיסק בגב התחתון. לאחר בירור מקיף אצל רופא כלי דם, הוחלט לבצע צנתור על-מנת לפתוח את העורק הסתום ברגל. אבי חושש מהניתוח ומההשלכות. אשמח אם תוכל לתת לי מידע לגבי הניתוח, כיצד להיערך?האם הניתוח מסוכן ומהן השלכותיו. האם הניתוח הזה שכיח? יש לציין שהניתוח נקבע לו ליום ב' הקרוב בשערי צדק י-ם והרופא המנתח הוא פרופ' שפירא. מהו משך ההחלמה? האם הוא יוכל לחזור לפעילות רגילה? תודה מראש על ההתייחסות ותשומת הלב.

21/10/2006 | 13:58 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

שלום לך הנושא הזה לא בתחום התמחותי. הרופא המנתח בוודאי יענה לך בהרחבה טרם הניתוח בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית