פריצת דיסק L5-S1-תרופה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

13/12/2007 | 16:29 | מאת: יעל

אובחנה אצלי פריצה קשה ששיתקה אותי כחודש ועכשיו אני מרגישה יותר טוב אך עדיין יש הקרנה לרגל ימין וירידה קלה בתחושה באצבעות כף הרגל והרגל. הרופא שלח אותי למרפאת כאב אך עד עד עז (עוד כחודש תור) נתן לי מרשם לכדורים לבליעה במינון יורד ל-10 ימים החל מ12 כדורים ליום ל 5MG(60מ"ג ליום במינון יורד)+מנוחה מוחלטת ל-3 ימים ראשונים וכל יום לאחר מכן יורדים במינון. התרופה שקיבלתי נקראת משהו כמו"PREDUISC" או משהו כזה עדין לא קניתי אותה. הרופא אמר שזה יוריד לי את הנפיחות-בצקת שהוא רואה בCT שבוצע לפני כחודש. 1.מהי התרופה הזו מה שמה בדיוק? 2.האם אכן יכולה לעזור? 3.האם לדעתך הטיפול נכון? במהלך החודש קיבלתי ארקוקסיה להקלת הכאב. אודה על תגובתך

אני מאמין שהתרופה היא - PREDNISONE יש מספר דרכים לטפל בכאבי הגב וזאת אחת מהן

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית