סי טי בכתף שמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

12/12/2007 | 12:51 | מאת: ספיר

להלן הממצאים של הסי.טי בכתף שמאל שעשיתי, אודה לכם על פיענוח הממצאים: המרווח הפרקי האקרמיו-קלויקולרי תקין. בשולי ראש ההומרוס שינויים ציסטיים בעלי שוליים סקלרוטיים סוב-כונדראליים ואינטרא-קורטיקלים עם הסתיידות אינטרא-מדולרית. השינויים בעיקר לטרליים אולם נצפה גם איזור נוסף מזאלי לתעלת הביספס, שמבנהו דומה. שולי הקורקואיד פרוצס תקינים. שולי הגלנואיד שמורים. תודה רבה, ספיר.

יתכן ומדובר בשינויים שחיקטיים. לחוות דעת יותר מלומדת צריך לבדוק אותך ולראות את הCT עצמו .

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית