בקשר ליד ימין שבורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

18/10/2006 | 15:14 | מאת: רועי

אימי בת ה-58 נפלה לפני 4 חודשים במדרגות ושברה את יד ימין ,כלומר העצם בכף יד ימין יצאה ממקומה והיד התעקמה כתוצאה מהשבר.היא עשתה צילום אורטופדי ליד וגילו שם שבר ישן של היד מתאונה שעברה לפני 30 שנה.אך עם זאת עד לפני התאונה הנוכחית היד היתה ישרה ולא עקומה וברגע שעברה את הנפילה אז היד התעקמה. לעומת האורטופד שאמר שזה בגלל השבר הישן ותמיד היה לה עקום והשבר הנוכחי התאחה עם השבר הישן. התיעצתי עם אורטופד כאן באתר שאמר לי שיש לפנות לכרוגית יד .אז אני שואל מה דעתך והבנתי גם ממנו שיש באסף הרופא .אם תוכל להמליץ על מקום או מס' טלפון ולאן פונים.

19/10/2006 | 19:16 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

שלום רועי קשה לי לחוות דיעה בלי שראיתי צילום ניתן לראות ולהחליט אם העצם עקומה עקב שבר ישן או חדש. אני מציע לך לפנות לרופא כף יד דרך קופת החולים שלך- ספר הרופאים...

21/10/2006 | 15:54 | מאת: רוכי

איך אני יכול לשלוח לך את הצילום של היד?אין לי כתובת מייל

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית