דקירות בברכיים ומתחתיהן

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

28/11/2007 | 13:34 | מאת: עומר

שלום אני בן 42 בריא בדר"כ . בדיקות דם אחרונות נערכו לפני חצי שנה והיו סבירות ! אני סובל מפריצת דיסק בחוליות C5 C6 עם לחץ על עמוד השידרה. לפני כחצי שנה החלו לי כאבים באזור הברך כמו לחץ על הברך עם מעין דקירות מהברך כמעט עד כף הרגל. בחודשיים האחרונים הכאבים והתחושה המוזרה ברגליים עברה גם לרגל ימין . בהתחלה זה היה בשעות הערב וכעת מהרגע שאני קם בבוקר. עשיתי לפני חודשיים אולטרסאונד של ברך שמאל שהיה תקין , אך מצד שני זה מטריד אותי הכאבים היומיומיים האלו ומעין חולשה כזו ברגליים בחלק מהברך למטה. זו מעין תחושה כמו של צריבה / דקירה בחלק זה של הרגל. אודה מאוד לחוות דעתך והמלצתך .

יתכן ומדובר על כאבי ברכיים על רקע של שחיקה- ARTHRITIS- אתה צריך להבדק ע"י אורטופד ולבצע צילומים .

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית