גנגליון

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

26/11/2007 | 23:41 | מאת: ליאור

התנפחות "ג'ולה" גדולה בצד שוק רגל ימין העליונה אובחנה בU.S כתהליך ציסטי המודגם כשלוחה עמוקה באורך 17 מ"מ ( גנגליון ) והופנתי ע"א אורתופד לבדיקת MRI . האם יש סיבה לדאגה. מה רוצים למצוא , האם נזכרתי להיבדק מאוחר מדי....

את הMRI מבצעים כדי לקבל תמונה אנטומית ברורה יותר של השורש של הGANGLION זאת אומרת מאיזה מפרק הוא יוצא. מבצאים אותו כדי לקבל מפה יותר מדוייקת של הברך לפני ניתוח רק במרים חרגים מוצאים משהו "מסוכן" בבדיקה כך שאתה יכול להיות רגוע שלא מדובר בממצא מסוכן

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית