פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

17/11/2007 | 13:39 | מאת: משה

כאשר יש פריצת דיסק ויש צורך בניתוח ע"פ חוות דעת אורטופד. האם יש שוני אם מבצע זאת נוירוכירורג? מה עדיף למנותח?אורטופד או נוירוכירורג? האם יש מצב שבניתוח שני המומחים נמצאים בחדר הניתוח? מה ההבדל בין שני התחומיםהאם כל מנתח מבצע פרוצדורה אחרת או שזה אותו סוג של ניתוח. זאת כיוון שיש לנו ויכוח משפחתי בנושא ויש הטוענים שנוירוכירורג עדיף על אורטופד? אודה על ההתיחסות

18/11/2007 | 15:51 | מאת: 1710

ניתוחי גב מתבצעים גם ע"י אורטופדים וגם ע"י נרוכירורגים . זה תחום ברפואה שהוא חופף לשתי ההתמחויות . אין עדיפות של האחד על השני כל עוד הרופא עצמו מתמצא בתחום .

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית