כאבים בברך, חצי שנה לאחר שחזור acl

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

16/11/2007 | 23:24 | מאת: אריאל

שלום, לפני כחצי שנה עברתי שיחזור ACL וכריתה של חלקים משני המיניסקוסים, לאחרונה אני חש בכאבים בחלק האחורי של הברך, וכאבים חזקים יותר בכיפוף הברך, הכאבים לא נובעים(לדעתי) מעומס כי הורדתי באופן משמעותי את כמות הפעילות הגופנית.....האם כאבים אלו יכולים לקרות עקב שינויי מזג האוויר והקור של התקופה האחרונה? תודה מראש

אני ממליץ לך להבדק ע"י האורטופד שניתח אותך לפני שנה . חשוב מאד לבדוק עם לא מדובר בבעיית זיהום של הברך

20/11/2007 | 11:11 | מאת: אריאל

במידה שיש זיהום מהם התסמינים?, כלומר, האם כאבים בלבד זהו תסמין מספיק? או שמה גם נפיחות צריכה להיות במקרה של זיהום?, האם הגיוני שזוהי בכלל דלקת? (בוודאי שאלך אל המנתח שלי, פשוט זה יקח קצת זמן עד שאני יקבע אליו תו)ר

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית