כאבים במפרק האצבע

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

16/10/2006 | 18:08 | מאת: Kfir

שלום:) אני מתאמן קבוע 3 פעמים בשבוע במכון כושר אימון לא חזק במיוחד שכולל המון ארובי וקצת משקולות. לפני שבועיים החל כאב עז באזור המפרק של האצבע, כשהוא מקרין לאזור גב היד ומפרק כף היד. כשמרים משקל הכאב מחמיר, אבל אני לא מעוניין להפסיק האימונים... אשמח לכל עזרה או טיפ בנושא, תודה!

17/10/2006 | 09:06 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

שלום גש להבדק, אפילו אצל רופא משפחה, ע"מ לוודא שלא פיתחת זיהום עורי או מפרקי. במידה ואין אודם או חום, זה נשמע כדלקת על רקע מאמץ. לרוב חולף מעצמו גם אם ממשיכים באימון חימום מקומי ומשחת רדיאן B יכולים לעזור

17/10/2006 | 10:21 | מאת: Kfir

תודה רבה על התשובה, אין אודם ואין חום וההרגשה היא באמת כאילו של מין דלקת קלה באזור המפרקים של היד העליונה. אנסה לתת עוד זמן עם מנוחה יחסית לייד בתקווה שיעבור. תודה, כפיר.

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית