לאחר שחזור ACL+תפירת מיניסוקוס מדיאלי

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

25/10/2007 | 13:28 | מאת: סימה

שלום לך, עברתי את הניתוח ביום ראשון לפני 3 ימים וברצוני לדעת כמה דברים: -הבנתי שלאחר ניתוח כזה מורכב (שאגב נעשה ע"י ד'ר עדי פרידמן+ד'ר יוסף לאו בהר הצופים בי"ם ואני אישית ממליצה בחום) 1. בקשר ליישור הרגל, איזה תרגילים מומלץ לעשות? וכמה סטים ביום? כדי לא להעמיס יותר מדי? תוך כמה זמן אני כבר אמורה ליישר את הרגל לגמרי? 2. יש לי את מכשיר ה CPM שאגב אסור לי להגיע בו ל 90 מעלות בגלל שתפרו לי את המיניסקוס, שאלתי היא כמה זמן צריך להשתמש בו וכמה פעמים ביום? כיוון שלא המליצו משהו ספציפי....ברצוני לציין שאני ספורטאית כך שזה אין ל יבעיה עםעבודה קשה רק כדי להשתקם מהר.... בתודה מראש, סימה

את כל השאלות על הפעלת ושיקום הברך את צריכה לשעול את המנתחים . יש כמה שיטות תלוי במרכז שהאורטופד עבר את ההכשרה שלו .

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית