נפיחות וכאב בזמן מאמץ מספר ימים לאחר נפילה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

06/10/2007 | 05:05 | מאת: לירון

שלום לכולם. אני מתאמן בקבוצת כושר קרבי קרוב לשנה.בן 18,בריא לחלוטין. באימון האחרון נפלתי בתחילת האימון, בריצת החימום.הרגשתי כאב קל אך המשכתי להתאמן. המקום התנפח והתחיל להיות כחול. הנפילה קרתה לפני כ5 ימים,כיום הסימן הכחול נעלם אך המקום עדיין נפוח(למרות שהנפיחות הגדולה כבר ירדה).אני עדיין מרגיש את הרגל שאני מאמץ אותה(למרות שמאז נתתי לרגל לנוח,אך בעליות תלולות וכו' אני עדיין מרגיש את המקום). העניין הוא שיש לי בשבועות הקרובים גיבוש ואני חייב להיות בכושר שיא .(כל יום ללא אימון הוא הפסד מבחינתי) המקום המדובר הוא מתחת לעגן בצד החיצוני של הרגל. לשאלתי-מה זה יכול להיות? תודה מראש לעוזרים, לירון

ככל הנראה מדור במכה יבשה עם שתף דם מקומי . פרט לכאבים זה לא צריך להגביל אותך בתפקוד .

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית