דלקת בגיד

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

25/09/2007 | 19:27 | מאת: אלון

שלום רב, רציתי לשאול, עברתי תאונת אופנוע, בין היתר, נפגעתי בברך ממכה במיכל הדלק עם הברך המכה הייתה חזקה מאוד עד כדי כך שמיכל הדלק שעשוי פח די קשיח התכופף לגמרי. בחודש האחרון חשתי תחושת נתק בברך, צליעה ותחושת חוסר קשר בין השוק לירך - בחיבור הכוונה. אורטופד שלח אותי לאולטרה סוונד והתוצאה הייתה דלקת בגיד הברך. שאלתי האם באופן כללי נזק כזה מקנה נכות רפואית כלשהי והאם התחושות שתיארתי כאן יעלמו לי. לציין אני כבר 9 חודשים לאחר התאונה ואני בן 29 בברכה אלון -- בברכה

אתה צריך להבדק ע"י אורטופד מומחה לברכיים. תחושת הנתק שאתה מתלונן עליה יכולה להיות קרע של רצועה צולבת בברך. אם אכן יש קרע של רצועה צולבת יש לישקול ניתוח לשחזור הרצועה הקרועה. קודם כל עליך להבדק ע"י אורטופד מומחה ברכיים

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית