שחזור ACL

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

12/09/2007 | 17:18 | מאת: ררר

שלום, רציתי לדעת האם יש מחלקה אורתופדית בארץ שנשבת להכי טובה בתחום זה, או רופא מנתח הנחשב לטוב ביותר בניתוח זה? איך נחשבת המחלה האורתופדית בהדסה הר הצופים? והאם ניתן לחזור לפעילות ספורט מלאה בפחות מחצי שנה לאחר הניתוח? תודה וחג שמח

בדרך כלל מה שקובע את תוצאות הניתוחים הוא הניסיון של הכירורג-זה נכון לכל תחום באורטופדיה. ככל שלכירורג יש יותר ותק וניסיון התוצאות יותר טובות. המחלקה בהר הצופים טובה מאד השיקום לאחר ניתוח שיחזור רצואות לוקח מספר חודשים לפחות . צריך לזכור שלכל ניתוח יש גם סיכונים ו סיבוכים ואי אפשר להבטיח תוצאות מראש .

26/03/2008 | 19:35 | מאת: לאוניד

לפני שנה עברתי שחזורACL בM.R.I שעשיתי לפני שבועה כתוב שיש לי cyclops lesion היתי רוצ הלדעת קצת יותר על התופעה כי כמעט ואין מידע אליה!!!! תודה

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית