מכה חזקה בגב תחתון

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

29/08/2007 | 11:35 | מאת: רבקהלה

קבלתי מכה חזקה מאד מאד בגב התחתון- המקום התנפח מאד ועם שטף דם . בבדיקת רנטגן- לא נמצא שבר. כאבים חזקים מאד מאד כבר חמישה ימים, והנפיחות לא עוברת. תוך כמה זמן הכאבים והנפיחות אמורים לעבור? ממש אין שיפור מיום ליום. קשה לשנות תנוחות. תודה.

31/08/2007 | 11:42 | מאת: 1710

חבלות יבשות בגב יכולות לכאוב למספר שבועות . יש תקופה ראשונית שהכאבים מתגברים ואחר כן הוא משתפר . השתף דם יקח מספר שבועות להספג ויחליף צבעים . הכאבים בסוף יעברו אך צריך סבלנות

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית