ניתוח ברצועת לברום מפרק ירך שמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

14/08/2007 | 19:07 | מאת: אילן

שלום, אני חייל בן 20 אשר נמצא לאחרונה בבדיקת MRI סובל בקרע לינארי ברצועת "הלברום" שממומקמת במפרק ירך שמאל, אני מועמד לניתוח אצל דוקטור ראט בבית החולים סורוקה הבנתי שהרופא נחשב למומחי האזור, הייתי רוצה לדעת פרטים יותר על הניתוח, כל מה שאני יודע זה הרדמה כללית יום לפני ואחרי הייתי רוצה לדעת זמן שיקום והאם צורך בקביים, איך חובשים את האזור, תוך כמה זמן ניתן ללכת, מה פרק זמן הפיוזיותרפיה ועוד... אשמח לפרטים במייל או פה, תודה רבה.

לדעתי ד"ר ראט הוא היחידי בארץ שמבצע ניתוחים ארטרוסקופיים בלברום . מכיוון שהוא המנתח אתה צריך לשאול אותו את כל השאלות האלה .

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית