אוסטיו ארטריטיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

14/10/2006 | 09:27 | מאת: דגנית

שלום! אמי בת 72,לאחרונה הופיעו לה כאבים נוראים בברכיים,לאחר מס ביקורים בחדרי מיון, נאמר לה שחוץ ממשככי כאבים כמו(פרקוסט,נרקוקסיה,)אין מה לעשות אלא להמתין, היא אף קיבלה זריקות וולטרן,וזריקת קורטיזון,שלא הועילו,שאלתי היא האם באמת אין מה לעשות עם אוסטיו ארטריטיס?אלא רק להמתין בתודה מראש דגנית

15/10/2006 | 14:06 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

שלום דגנית אוסטיאו ארטיריטיס זו מחלה ניוונית של הסחוס. השחיקה יכולה להיות קלה מאוד וקשה מאוד אני מבין מהכתוב שאמך סובלת כאבים חזקים, אולם לא ידוע לי בכמה מדורים בברך יש שחיקה ומה דרגתה חשוב לי גם לדעת מה רמת הפעילות של אמך יש לי נסיון טוב עם הזרקה של תרופות הומיאופטיות כאשר יש אינדיקציה לכך. מאידך- לעיתים רק ניתוח יעזור תני לי עוד פרטים או צרי קשר

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית