כאבי ברכיים בזמן שחיית חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

11/10/2006 | 09:34 | מאת: יונתן

שלום ד"ר תומר קרבאל, מזה למעלה משנה אני מתאמן בשחייה תחרותית. אני בן 17. בחודשים האחרונים החלו להתפתח אצלי כאבים בברכיים בזמן שחייה בסגנון חזה. כשאני מחוץ למים, סמוך לאחר ששחיתי, הולך או רץ, לעיתים קרובות אני מרגיש שהכאבים בברכיים מציקים לי שוב. אשמח אם תוכל לתת לי רקע לכאבים אלו ולסיבות שבגללן כאבים אלו עשויים להופיע. תודה, יונתן

11/10/2006 | 10:14 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

שלום קשה לי להתייחס כי כאבי ברכיים זה משהו כללי מידי ויכול לנבוע מסיבות רבות סטטיסטית, לפי גילך והעובדה שאתה עוסק בשחיה ולא בספורט הכולל "תקלים" או מכות חזקות מהקרקע, ייתכן ומדובר בכאב במדור הקדמי של הברך, פיקה- טרוכלאה, ואז יש תרגילים מסויימים+ מנוחה. בכל מקרה- בדיקת אורטופד

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית