שלום לד"ר תומר קרבאל

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

09/10/2006 | 14:14 | מאת: משה

09/10/2006 | 14:23 | מאת: משה

שלום רב יש לי בעייה.אני בן 31 . אני משחק כדורגל בערך פעם בשבוע במשך שעה וחצי על משטח דשא סינטטי. בזמן האחרון שריר הירך האחורי העליון ברגל ימין שאיתה אני בועט נתפס לי באמצע ספרינט. הדבר קרה לי כבר בעבר. נחתי שבועיים וחזרתי לשחק אולם לאחרונה זה קרה שוב. לדעתי אני לא מותח מספיק את השריר בחימום שלפני המשחק. בתרגילי חימום שאני עורך אני מרגיש שהשריר לא נמתח מספיק . האם יש תרגיל מסויים שאתה יכול להמליץ עליו לחימום / חיזוק שריר הירך האחורי העליון? אני ממש מתוסכל כי אני ממש מכור למשחק ועם הפציעה הטורדנית הזאת אני חצי שחקן

10/10/2006 | 08:48 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

שלום אני מציע שתיגש לפיזיוטרפיסט העוסק בספורט. זה בהחלט נשמע כמו בעיה בסרגל מאמצים על שריר שלא חם מספיק

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית