שאלה ועזרה ??!

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

16/05/2007 | 19:06 | מאת: אבי

שלום רב דר אני בן 33 סובל מזה כ13 שנה מדיסק בגב תחתון L4-L5-S1 אחרי נפילה מגובה 3 מטר על הגב והדיסק הזה גרם לי להרבה בעיות גופניות כלליות . מלפני כחודש הרגשתי כאבים מאוד חזקים בעצם העצה או העוקץ או הזנב .לא יודיע בדיוק איך קוראים לו . הכאב החזק בדיוק מעל פתח פי הטבעת בין הפתח של הישבן מלמעלה כאב מאוד חזק .כאב שונה על הכאב שיש לי מהדיסק הנ"ל. לא יכול לשבת ישר או לשבת רגיל על הישבן בלי לתפוס דבר ולרדת לאט לאט . ובעת ישיבה אם אני מנסה לנוע קדימה או אחורה זה פשוט כמו קוץ חזק מאוד נכנס בעצם. אני צריך כול הזמן בישיבה קדימה או אחורה אין כזה דבר ישר בכלל בכלל לא יכול . יש לצין שאני לא עובד וכול הזמן בבית יושב על כסא או יושן . האם הדבר הזה קשור לבעית הדיסק שבגב .אם כן מבקש הסבר ועזרה ואם לא מבקש מידע ועזרה. ומאוד מודה לכבודך. יש לצין שלא קיבלתי שום מכה או נפלתי

20/05/2007 | 10:34 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

שלום גש להבדק אצל רופא המשפחה. ייתכן והבעיה היא תהליך זיהומי מעל פי הטבעת- פילונידל

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית