מחלת קינבוק-בקשת המלצה דחופה על מנתח

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

23/04/2007 | 22:17 | מאת: יעל

אורתופד אבחן אצל אימי את מחלת הקינבוק (kienbock). הוא אמר שיש לבצע ניתוח דחוף עקב התקדמות המחלה. בבקשה עיזרו לנו. הבנו שהמחלה די נדירה ואנו לא מצליחים למצוא מומחה המנוסה באבחונה ובניתוח הרלוונטי. אם למישהו/י יש איזשהו נסיון/המלצה מוצלחים או לא מוצלחים בענין אודה לעזרתכם הדחופה יעל

25/09/2007 | 23:00 | מאת: אדם

אני עברתי ניתוח Kienbock בשורש כף יד שמאל, אם עוד לא עברת ניתוח ואת צריכה המלצה לאיזה רופא מומחה לפנות, או כל שאלה את מזומנת לשאול...אני בעצמי נהייתי מומחה בעניין [email protected] ICQ:123642568

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית