שאלה ועזרה??!!

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

21/04/2007 | 18:12 | מאת: אבי

שלום רב דר אני בן 32 לפני כ12 שנה נחבלתי בגב תחתון ומזה אני סובלתי מדיסק L4-L5-S1 וכתוצאה מזה נגרם לי בעיות בשלפוחית השתן ומלפני 5 שנים אני מבציע החדרת קטטרזס עצמי עד 5 פעמים ביום .גם עשיתי בדיקה הדרונמית ונמנצא שאני סובל משלפוחית שתן לקויה שנגרמה מבעית הגב . שאלתי לכבודך אם הממצאים היום בגב נעלמו או הדיסק החלים ובצילום הct יצא הכול תקין זאת אומרת שענין בעיות שלפוחית השתן חיבים להחלים או שזה כבר לא אם הכול תקין בגב ענין בעיות השתן והחדרת קטטרזס נמשכים וזאת כבר בעיה אחרת . יש לצין שאני עדין מחדיר קטטרזס להוצאת השתן מ3-5 פעמים ביום ולאחרונה עשיתי ct ונמצא תקין . מבקש מאוד הסבר ועזרה ומודה לך על כול שניה לעזרתי .

01/05/2007 | 11:18 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

אם יש פגיעה כ"כ ארוכה בעצבוב השלפוחית עקב לחץ רדיקולרי הסיכוי להחלמה נמוך ביותר

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית