להיות או לא להיות - ניתוח או לא ??

דיון מתוך פורום  כירורגיה אורתופדית

19/04/2007 | 20:19 | מאת: רינשוק

מספר חודשים כאבים רדיקולאריים דו צדדים עזים ללא פאראסטזיות בעיקר לאחר הליכה מספר צעדים. בCT ע"ש מותני : בקע דיקאלי פורמינאלי L4-5 ,היפרטרופיה פסציטארית והיצרות פורמינאלית.היצרות המרווח הדיסקאלי L5-S1 דרגה 1 עם שינויים ניווניים.בקע דיסקאלי ימני עם היצרות פורמינאלית ניכרת ימנית. עברתי הזרקה אפידורלית אחת,שאיבת דיסק,הזרקה פורמינאלית. הכאבים עזים וכמו כן החששות בעיקר אחרי קריאת חלק מתגובות באתר זה וברשת בכלל. מפחיד לדעת שהרבה מאוד עוברים ניתוח גב מספר פעמים וגם שלפעמים המצב מחמיר לאחר הניתוח. מצפה בקוצר רוח לבשובתך והמלצתך, רינה

19/04/2007 | 20:25 | מאת: רינשוק

שלחתי שאלה לפני כדקה. לא נותר לי מקום קודם לציין שכרגע אני מועמדת לניתוח של קיבוע ע"ש מותני TLIF L4-5-S1 נא המלצתך. תודה מראש רינה

01/05/2007 | 11:08 | מאת: ד"ר תומר קרבאל

קשה לי לענות כך ללא בדיקה המלצה על ניתוח מרופא שבדק ומכיר

מנהל פורום כירורגיה אורתופדית